aanbod
aankoopbegeleiding
verkoopbegeleiding
taxatie
hypotheek
contact
nieuws
wie zijn wij?
waarom een makelaar?
Wij staan voor u klaar:

Als u ons belt, krijgt u Sandra Groote aan de lijn of een van haar collega’s. Samen vormen ze het communicatieknooppunt binnen NSP Wegter Makelaars. Hebt u vragen? Zij weten het antwoord óf ze verbinden u door met de juiste persoon. Sandra werkt al sinds 1994 bij NSP en houdt zich sinds 2003 met makelaardij bezig: "Ik heb een op de makelaardij gerichte opleiding gevolgd en wil me graag verder verdiepen in dit vak. Bovendien werk ik met veel plezier bij NSP Wegter Makelaars. Het is een klantvriendelijk en professioneel bedrijf."


Jorgos Stamou is makelaar en hypotheekdeskundige en hij was in 1990 medeoprichter van de NSP-bedrijven. Jorgos is nog officieel door de rechtbank als makelaar beëdigd – iets wat tegenwoordig helaas niet meer gebeurt. U komt hem tegen bij koop of verkoop van een woning, bij taxaties en minnelijke waarderingen. "Het bijzondere van NSP Wegter Makelaars is, dat wij onze klant centraal stellen. We staan in de branche bekend als een prettig kantoor, maar niet als gemakkelijk kantoor: als het belang van onze klanten in het geding is, dan gáán we daarvoor!"
Wim Wegter heeft de dagelijkse leiding over NSP Wegter Makelaars. Evenals Jorgos is hij een kwaliteitsmakelaar die nog officieel door de rechtbank beëdigd is. Hij geniet van zijn werk: "Dit is een hartstikke mooi en veelzijdig vak. Elke dag is anders. Je komt in verschillende huizen en situaties, je spreekt veel verschillende mensen. Het geeft een goed gevoel als je precies het juiste huis voor een klant vindt. Ons hele team werkt met enthousiasme. We zijn niet alleen zakelijk bezig, maar we zijn ook persoonlijk betrokken. Dat waarderen onze klanten."

nsp wegter makelaars, passie voor wonen!