aanbod
aankoopbegeleiding
verkoopbegeleiding
taxatie
hypotheek
contact
nieuws
wie zijn wij?
waarom een makelaar?
Hypotheek

Welke hypotheek zit mij als gegoten?

Al een pand in het vizier dat uw hart doet roffelen? Of misschien nog volop met ‘veldonderzoek’ bezig? In beide gevallen staat of valt uw succes met een weldoortimmerd financieel plan. Daarvoor heeft u een hypotheekadvies nodig dat u als gegoten zit.

Dat laatste houdt meer in dan een oppervlakkige berekening van uw maandelijkse lasten: het gaat om een gedegen analyse van alle factoren die voor het kopen van een huis belangrijk zijn, huidige en toekomstige!

NSP Wegter Makelaars werkt nauw samen met onafhankelijk Erkend Hypotheekadviseur NSP Verzekeringen. Deze bedrijven voeren graag zo’n diepte-analyse voor u uit, met als resultaat een advies over de voor u perfecte hypotheek. Het is overigens slim om zo’n advies al aan te vragen vóórdat u gaat zoeken. U weet dan exact wat op de huizenmarkt uw mogelijkheden zijn – en u kunt dus veel efficiënter aan de slag.

Besluit u tot koop, dan neemt NSP Wegter Makelaars - in samenwerking met NSP Verzekeringen - u desgewenst alle zorgen rond het regelen van de hypotheek uit handen: offerte aanvragen, taxeren, belasting- en verzekeringzaken, u kunt ze met een gerust hart aan ons overlaten.

Wilt u meer weten? Maakt u dan een afspraak met onze hypotheekspecialisten. Zij nemen graag ruim de tijd voor u.

nsp wegter makelaars, passie voor wonen!