aanbod
aankoopbegeleiding
verkoopbegeleiding
taxatie
hypotheek
contact
nieuws
wie zijn wij?
waarom een makelaar?
Aankoopbegeleiding

Regelmatig treffen wij mensen die hun droomhuis zoeken via het internet. Deze methode is populair omdat je vanuit je eigen omgeving en op ieder gewenst moment naar woningen kunt zoeken. Het bekende NVM-systeem Funda wordt regelmatig bijgewerkt om het gebruikersgemak optimaal te houden en de toegankelijkheid sneller en vriendelijker.

Na de zoektocht op het internet worden de details vaak in geuren en kleuren met ons gedeeld. De makelaar is dan vaak dé persoon die in dit stadium dan nog net even de laatste zaken aanscherpt en enkele kritische vragen stelt. Welke woning is dan op het lijf geschreven van de mensen? Nou, daar komen we samen dan al heel snel uit!

Kent u ook iemand in uw omgeving die belangstelling heeft voor een ander woning? Wijs deze familie dan eens op NSP Wegter Makelaars. Wij zijn een betrokken en deskundige makelaardij die niet alleen de woning kritisch analyseert maar die ook nog eens de bemiddelingskosten bij de aankoop in ruime mate terug verdiend.

Onze gevarieerde rol bij de aankoop van de woning bestaat onder meer uit:

Kortom, met één van de makelaars van ons kantoor staat u als koper van een huis een stuk zekerder. Vindt u dit een geruststellend idee, neem dan zeker even contact op met NSP Wegter Makelaars.

We staan met plezier voor u klaar!